Rólunk

A Kis-Duna nyugdíjas otthon 2010 óta kínálja színvonalas szolgáltatásait mindazok számára, akik az aktív életkor fáradalmai után nyugdíjas éveiket nyugodt és biztonságos körülmények között, kellemes, otthonias légkörben szeretnék eltölteni.
Intézményünk Gútán, egy csendes, vendégszerető csallóközi kisvárosban, a sajátos hangulatú Kis-Duna (Vág-Duna) folyó természetes környezetében található.

Otthonunk teljes közműellátással rendelkező egy és kétágyas lakószobákkal, önálló konyhával és fürdőszobával kiegészített lakrészekkel várja a beköltözni vágyó szépkorúakat. Szobáink nővérhívó jelzőberendezéssel, füstérzékelővel és kábeltelevíziós szolgáltatással is felszereltek..

A lakrészek, illetve a közös használatú helyiségek rendszeres takarítása, a gépészeti berendezések üzemeltetése, karbantartása szolgáltatásaink részét képezi.

Helyiségeink bútorzata és technikai felszereltsége megfelel a legmagasabb igényeknek és elvárásoknak. A szobák és a folyosók enyhe tónusú pasztell színei nyugalmat árasztanak és segítenek a komfortérzet kialakításában.

A munkáját kellő szakértemmel és elhivatottsággal végző személyzetünk gondoskodik minden vendégünk szeretetteljes ápolásáról és megfelelő egészségügyi ellátásáról.

Az otthonon belül saját konyhát üzemeltetünk, amely biztosítja vendégeink ellátását. Az ízletes és változatos étrend megfelel az egészséges táplálkozás alapelveinek és híven tükrözi a helyi, csallóközi gasztronómia hagyományos, magyaros ízvilágát.

 

Kis-Duna nyugdíjasotthon